headerphoto

NJË SHEMBULL I PA HARRUESHËM

MANNA E SË HËNËS
17 Qershor, 2013

Nga Ken Korkow

Megjithëse që para dy vjetësh, e kujtoj atë ditë si tani. I ndodhesha pranë mikut tim, Dean Parrack, në ditët e tij të fundit të jetës mbi këtë tokë sepse njeriu nuk duhet lënë të vdesë i vetmuar.

FUQIA KONSTRUKTIVE E KËMBËNGULJES

MANNA E SË HËNËS
10 Qershor, 2013

Nga Robert J. Tamasy

Cili do të ishte, sipas teje, faktori kryesor për të qenë i suksesshëm në punë? Talenti? Arësimi? Praktika? Fati i mbarë?

VIRTYTI I HARRUAR I PUNËS ME PËRKUSHTIM

MANNA E SW HËNËS,
3 Qershor, 2013

Nga Rick Boxx

Një sondazh i kryer nga revista Parade që del çdo javë në të gjithë SHBA, zbulon se 51 përqind e 26,000 vetëve të intervistuar, besojnë se mënyra për të pasur sukses në një kompani si punonjës është të njohësh dhe zbatosh me përpikëri politikat e brendëshme të saj. Vetëm 27 përqind e të pyeturve thanë se besonin te suksesi që vjen drejpërdrejtë nga puna e përkushtuar.